Při nákupu nad 2.000,- Kč máte dopravu ZDARMA!

Úplňkové rituály

Úplňkové rituály

Dnes v 19:28 nastává úplněk ve Lvu. Využijte tuto příležitost pro reflexi a stanovení si svých cílů pro následující měsíc. Síla úplňku je vhodná právě k přivolání si svých snů a odpovědí.

 

Úplněk ve Lvu ovlivňuje naše srdce, krevní oběh, tepny, bránici a záda. Udělejte něco pro tyto části Vašeho těla. Zahřejte své srdce chvilkou s vašimi blízkými. Udělejte si masáž. Uvolněte své tělo ve vaně. Vše, čím dnes odměníte tyto konkrétní části vašeho těla bude působit dvojnásobně.

 

Očištění prostoru

Úplněk je vhodný k čištění našeho domova. Nejen k úklidům jako takovým, ale i očištění éteru. Pro tento způsob čištění můžete použít vykuřovací svazky (nejvhodnější jsou ty s bílou šalvějí), vonné tyčinky nebo svíčky. Projděte váš byt a při vykuřování myslete na to, že váš prostor očišťujete od všeho starého, od veškeré zátěže a negativních věcí. A že naopak otevíráte tento prostor pro pozitivní myšlenky, kreativitu, lásku a bezpečí. Kouřem můžete očistit také své talismany, které následně nabijete a věnujete jim nový záměr.

 

Jak své talismany nabít

Každý měsíc můžete vaše talismany vystavit za okno na měsíční svit. Ten je nabíjí velmi silnou energií. Pokud nosíte vaše talismany, jógové maly či náramky často, postupně se síla kamenů vyčerpává a zanáší se negativní energií. Vykuřování je očistí a měsíční svit je nabije čistou energií. Pak už jen stačí jim vnuknout nový záměr - například při večerní meditaci.

 

Chvilka pro sebe

Nazývejme to časem pro sebe nebo meditací - je to velmi jednoduché. Udělejte si hezký koutek doma, zabalte se do deky, uvařte si čaj a chvilku si v sedě zreflektujte váš záměr. Své myšlenky můžete sepsat na papír, ať už ve formě vět nebo bodů. Buďte na sebe hodní a vlídní, uvědomte si přítomný okamžik a připomeňte si vše, za co jste ve vašem životě vděční.

 

Odpočinek

Na někoho může působit úplněk velmi intenzivně, narušuje spánek nebo jsou naše emoce jako na houpačce. Proto je důležité v těchto dnech zvolnit, více odpočívat, vyhnout se náročné fyzické aktivitě a naopak podpořit své tělo odpočinkem, meditací, jemnou jógou nebo procházkami v přírodě. Pokud máte v těchto dnech problémy se spaním, intenzivně si před ulehnutím do postele vyvětrejte a v aromalampě či difuzéru nechte rozvonět levandulový olej nebo bergamot, heřmánek či ylang ylang.

 

Nestíháte Vaše rituály dnes večer? Nevadí, Úplněk působí ještě dva dny po a dokonce už dva dny před.

 

Zpět do obchodu